Šperky ve stylu Barbie

Určitě si řada z Vás všimla letošního hitu v kinech a tím máme na mysli film Barbie. Ten s sebou přináší nejen krásu a módu, ale také inspiraci pro svět klenotnictví. Předtím, než Vám odhalíme naše šperky inspirované Barbie, co takhle si o této slavné panence něco povědět?


Barbie tu byla v dobách našich babiček, maminek a je tu stále i pro naše děti. A kdo vymyslel Barbie? Svou duši získala od Ruth Handler a jméno po její dceři Barbaře. Ruth Handler vždy chápala, že vzhled Barbie by měl odrážet aktuální dobu. První Barbie panenka byla kouzlem 50. let, inspirovaná šarmem ikonických osobností jako Elizabeth Taylor či Marilyn Monroe.

Ať už Barbie byla herečkou, létala jako astronautka, zkoumala mořské hlubiny jako potápěčka nebo vytvářela svět módy jako designérka, vždycky nám ukazovala a stále připomíná, že svět je plný příležitostí, a že máme moc změnit svůj vlastní osud. A o tom to je. 

Naším cílem je vytvářet skutečně kvalitní šperky a být svědkem Vašich neopakovatelných životních okamžiků. Ať už se jedná o svatbu, promoce, zásnuby nebo jiné výjimečné chvíle, naše prsteny, náhrdelníky či náušnice nebudou pouze ozdobou, ale vzpomínkami, které budou zdůrazňovat krásu a důležitost těchto momentů. 

Margot Robbie s Ryanem Goslingem v hlavních rolích Barbie a Kena svou premiéru mají už za sebou. Teď je řada na nás. Vybrali jsme ty „nej“ šperky jako stvořené pro fanynky Barbie. Podívejte se s námi na naše klenoty z B kolekce a udělejte svým malým ratolestem nebo přítelkyni či mamince radost tím, že vyberete ten pravý šperk přesně pro ně.


Barbie's dreams: Šperky pro malé holčičky s velkými sny

Se šperky ve stylu Barbie budou Vaše malé holčičky zářit štěstím. Každé náušnice z této kolekce jsou navrženy tak, aby jim dodaly dávku radosti a sebedůvěry. Když se podívají do zrcadla a uvidí na svých malinkých uších své třpytivé klenoty, budou věřit, že jejich sny jsou na dosah ruky. Krásné náušničky je můžou zdobit už od miminka.

Dětské náušnice Mari v rozkošné kombinaci čirých a růžových kamenů, pro ty nejmenší princezny


Barbie in the world of magic: Barbie dobrodružství

Správně zvolené náušničky přinesou do života Vašich malých slečen kouzlo Barbie světa. Šperky pro děti jsou jako klíč ke království snů a fantazie. Každý den bude pro ně novým dobrodružstvím, ve kterém si budou moci plnit své touhy. 

Dívčí náušnice Penelope pro malé slečny a mladé dámy


Woman in Barbie's world: Každá žena v sobě ukrývá svou Barbie z dětství

Kolekce inspirovaná filmem Barbie není jenom o špercích. Je to způsob, jak vyjádřit uznání a podporu všem silným ženám ve Vašem životě. Když jim darujete tento šperk, nejenže jim vykouzlíte úsměv na tváři, ale také jim připomenete, jak moc si vážíte jejich odhodlání, pracovitosti a laskavosti. Náušnice, prsteny či náhrdelníky s nádechem naší milované panenky z dětství mohou být krásným způsobem, jak vyjádřit to, co opravdu cítíte. Najděte tu správnou jiskru pro Vaše outfity a buďte tak stylová jako Barbie sama!

Nejen náušnice, ale celá sada Dion jako by vypadla z filmu Barbie


Každý šperk z této kolekce je vyroben s maximální precizností. Z celého srdce děkujeme za Vaši důvěru a za to, že jste si vybrali právě nás. Vaše podpora a vášeň pro krásu šperků nás motivují k tomu, abychom stále tvořili jedinečné a kvalitní klenoty. Vaše spokojenost je pro nás nejcennější odměnou.


Zpět na články
Česká značka

Jsme přímý výrobce

Šperky vyrábí naši mistři zlatníci z těch nejkvalitnějších materiálů. Poctivost, kvalita a rodinná tradice jsou na prvním místě.

Jsme přímý výrobce

Česká značka

Na trhu jsme od roku 2001. Naši zakladatelé působí ve šperkařském a hodinářském oboru již od roku 1992.

Poštovné zdarma

Doprava

U nás máte poštovné zdarma při nákupu nad 1 500 Kč (nevztahuje se na investiční zlato). Šperky obdržíte v dárkovém nebo luxusním dárkovém balení.

Prověřená společnost

Prověřená společnost

Naše společnost je prověřená u Puncovního úřadu v ČR a SR. K diamantovým šperkům obdržíte certifikát pravosti.