Tipy na vánoční dárky

Vánoce jsou časem setkávání, dobrého jídla a… dárků! Všichni se těšíme, až se po společné večeři usadíme kolem ozdobeného stromečku a při zvuku oblíbených koled se pustíme do rozbalování dárečků. Tím největším darem ale je radost, jakou naši blízcí mají, když se v pestrobarevném papíru objeví překvapení, které jsme jim připravili. Se šperky Luxur ukážete svým milovaným, jak moc pro Vás znamenají a přichystáte jim tak opravdu kouzelné Vánoce. Jaký klenot ale vybrat? Připravili jsme si pro Vás malého vánočního průvodce. Každý šperk pro Vás zabalíme do dárkové krabičky.

Dárky do 5 000 Kč

Máte menší rozpočet, ale i tak chcete udělat radost šperkem? I v téhle cenové relaci můžete volit z pestré palety nejrůznějších klenotů.

Pro manželku či přítelkyni se hodí klenot s motivem srdce, třeba přívěsek Chiara s brilianty nebo perlový přívěsek Allexina. Vždy v kurzu je motiv nekonečna, třeba jako u přívěsku Forever či Agnes nebo náušnic Anik se zirkony. Hledáte-li dárek pro ženu s oblibou v moderních špercích, zkuste náhrdelník či náramek Lima, náušnice Ramada anebo minimalistické pecky z kolekce IDOL.

Přívěsky pak mají tu výhodu, že si nemusíte lámat hlavu s velikostí (jako třeba u prstenu). Stačí k němu vybrat řetízek a dokonalý dárek je na světě. Jak přívěsek Kostka, tak přívěsek Sari oslní záplavou jiskřivých zirkonů, u Sari navíc můžete vybírat ze tří barev zlata a mnoha variant barevných kamenů.

Pokud si to chcete ještě zjednodušit, sáhněte po hotovém náhrdelníku – radost udělá Elvira s nápadným motivem stromu nebo minimalisticky elegantní Oleandra.

Lima

Dárky do 10 000 Kč

Vaši partnerku určitě nadchne prsten s průzračnými zirkony, třeba romantický šperk Pauline, elegantní Kim nebo moderní Avril.

Sázkou na jistotu jsou náušnice. Elegantní kousky jako Nia nebo Samantha ocení dámy s vybraným vkusem. Náušnice Avery, Joyce nebo Kostka jsou nejen krásné, ale navíc je můžete doplnit do sady přívěskem a prstenem, takže budete mít vyřešený dárek i k narozeninám a výročí.

Hledáte spíše klenot s barevnými kameny? Udělejte radost náušnicemi Sari se zirkony v nejrůznějších odstínech. Nebo byste pod stromeček raději nadělili drahokamy? Pak si můžete vybrat z náušnic, přívěsků a prstenů Devon a Evianna s drahými kameny v podmanivých odstínech červené, zelené, žluté a modré.

Jestli srdce Vaší milé touží po briliantech, dopřejte jí je třeba s přívěskem Agnes II nebo prstenem Etienne.

Kostka

Dárky nad 10 000 Kč

Pokud hledáte dárek, ze kterého se bude doslova tajit dech, je tohle kategorie právě pro Vás. Vybírejte ze šperků s oslnivými brilianty jako náhrdelník Kirsty a prsteny Lucille, Davina nebo Sophia, náušnic s barevnými drahokamy – třeba Lucienne či Naomi a bohatě zdobených i jednoduchých náramků jako je Derya s uhrančivě modrým topazem.

Emory

Váháte nad barvou zlata? Žluté, to je klasika. S ním uděláte radost třeba babičce nebo mamince (ale nejenom jim), oblíbené a moderní je zlato bílé a romantičky potěší něžné růžové.

 

Dárkové poukazy

Nejste si jistí, jestli trefíte správnou velikost či styl? Věnujte dárkový poukaz a dejte obdarovanému volnost výběru. Radost bude stejně veliká, jako by pod stromečkem byl samotný šperk.


Zpět na články
Česká značka

Jsme přímý výrobce

Šperky vyrábí naši mistři zlatníci z těch nejkvalitnějších materiálů. Poctivost, kvalita a rodinná tradice jsou na prvním místě.

Jsme přímý výrobce

Česká značka

Na trhu jsme od roku 2001. Naši zakladatelé působí ve šperkařském a hodinářském oboru již od roku 1992.

Poštovné zdarma

Doprava

U nás máte poštovné zdarma při nákupu nad 1 500 Kč (nevztahuje se na investiční zlato). Šperky obdržíte v dárkovém nebo luxusním dárkovém balení.

Prověřená společnost

Prověřená společnost

Naše společnost je prověřená u Puncovního úřadu v ČR a SR. K diamantovým šperkům obdržíte certifikát pravosti.