Vánoční dárky pro důležité ženy ve Vašem životě

Vymyslet dárek pro ženu často bývá nelehký úkol. Šperkem zaručeně potěšíte. Je to dárek, kterým jí dáte jednoznačně najevo, že si jí vážíte a jak moc pro Vás znamená.

Dárek pro přítelkyni či manželku

Ve šperkovnici pravé dámy by neměla chybět krásná sada

Lámete si hlavu s výběrem dárku pro dámu Vašeho srdce? Krásným šperkem jí vždy uděláte radost. Výběrem klenotu ze sady navíc vyřešíte i starosti s narozeninami či výročím. Vánoce vyšperkujte náušnicemi, o narozeninách ji obdarujte přívěskem a při výročí ji překvapte prstenem. Vybrat si můžete ze široké nabídky setů s drahými kameny v klasických, neotřelých, decentních i výrazných designech, které podtrhnou její styl a potěší její srdce.

Pro budoucí snoubenku, aneb vánoční zásnuby

Vánoce jsou ten pravý čas vyznat lásku

Chcete ji požádat o ruku? Překvapte ji letos o Vánocích nádherným zásnubním prstenem a její oči se rozzáří víc než ozdobený stromeček. Vybírat můžete z klasických i extravagantních prstenů v bílém, žlutém i růžovém zlatě.

Dárek pro maminku

Výjimečné šperky pro výjimečnou dámu

Nejhezčí vzpomínky na Vánoce máme obvykle spojené s maminkou. Nadělte jí letos pod stromeček něco stejně speciálního, jako je ona sama. Potěšte ji elegantní sadou náramku s náhrdelníkem, které bude ráda nosit (nejen) při zvláštních příležitostech. Vyberte jí šperky z klasického žlutého i moderního bílého zlata, v decentním i bohatě zdobeném provedení.

Dárek pro dceru či neteř

Ozdobte ouška Vašich princezen

Přemýšlíte, čím obdarovat miminko, malou slečnu či mladou dámu? Šperk je tím správným dárkem. Potěší oko i srdce a má trvalou hodnotu. Navíc se většina dívek chce kamarádkám pochlubit dárkem od Ježíška. Až jim ukáže nové náušnice, všechny jí je budou závidět a obdivovat je. 

Pro miminka máme náušničky se speciálním zapínáním typu brizura, pro malé slečny jsme vytvořili něžné i moderní náušnice s čirými či barevnými kamínky a pro mladé dámy máme stylové náušnice s brilianty, které mohou nosit třeba až do maturity.

Dárek pro kamarádku

Šperk jí řekne, jak moc Vám na ní záleží

Ráda o Vánocích obdarujete i svoji nejlepší kamarádku? Elegantní náušnice nebo stylový přívěsek jí budou milou upomínkou společného přátelství. A pokud jste opravdu nerozlučná dvojka, můžete jí i sobě pořídit stejný náramek či prstýnek.

Všechny šperky pro vás dárkově zabalíme, aby pod stromečkem udělaly ještě větší radost.


Zpět na články
Česká značka

Jsme přímý výrobce

Šperky vyrábí naši mistři zlatníci z těch nejkvalitnějších materiálů. Poctivost, kvalita a rodinná tradice jsou na prvním místě.

Jsme přímý výrobce

Česká značka

Na trhu jsme od roku 2001. Naši zakladatelé působí ve šperkařském a hodinářském oboru již od roku 1992.

Poštovné zdarma

Doprava

U nás máte poštovné zdarma při nákupu nad 1 500 Kč (nevztahuje se na investiční zlato). Šperky obdržíte v dárkovém nebo luxusním dárkovém balení.

Prověřená společnost

Prověřená společnost

Naše společnost je prověřená u Puncovního úřadu v ČR a SR. K diamantovým šperkům obdržíte certifikát pravosti.